Wie is jouw ideaal huurpubliek?

Video afspelen

Vastgoed Café

WIE IS JOUW IDEAAL HUURPUBLIEK?

Geef jonge tweeverdieners een kans

Wij adviseren alvast te verhuren aan jonge starters. Jonge tweeverdieners die net afgestudeerd zijn en beide een job hebben vormen ideale huurders. Zij hebben twee lonen en kunnen zo perfect het maandelijkse huurbedrag aflossen. 

Een bijkomend voordeel aan verhuren aan jonge tweeverdieners? Op het moment dat ze vertrekken en bijvoorbeeld een woning kopen, zoeken ze vaak mensen uit hun kennissenkring die jouw huurwoning willen overnemen. Het gaat dan meestal om mensen met een gelijkaardig profiel, inkomen en attitude. Zo sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap. 

Senioren blijven langer

Een ander type huurder dat bij ons in de smaak valt zijn de senioren. Zij willen vaak wat kleiner gaan wonen, in de nabijheid verblijven van winkels, een dokter, … Ze beschikken vaak over een aardig pensioen en onderhouden je pand vaak uitstekend. Daarnaast zijn het ook huurders die vaak net wat langer blijven. 

Laat de ouders van studenten betalen

Als laatste groep bevelen we ook studenten aan. Vaak zijn het de ouders die de huur betalen en kinderen komen steeds op de eerste plaats. 

Wij adviseren dus te verhuren aan: 

  • Jonge tweeverdieners
  • Senioren 
  • Studenten

Zit je nog met vragen of wil je bijkomend advies? Contacteer ons! 

Wil je meer tips rond investeren in vastgoed?
Volg ons dan op social media!

Mis niets van ons laatste nieuws en alle tips over hoe jij succesvol kan worden in het investeren van vastgoed. Volg ons op onze social media en je blijft altijd up-to-date!

Zet de stap richting succes

Stel al jouw vastgoed vragen live aan Gunther

Wil je graag meer tips rond het investeren in vastgoed? Weet je niet waar je moet beginnen of ben je al gestart maar lukt het niet om succes te boeken? Gunther helpt jou graag verder met al jouw vastgoed vragen! Schrijf je in voor de workshop ‘Boost je inkomen via vastgoed’ en ontdek de juiste stappen richting succes.

Wil je leren investeren op een veilige en doordrachte manier?

Wil je leren investeren in vastgoed maar je weet niet hoe? Zit je met angst om je zuurverdiende centen verkeerd te investeren? Kom dan naar 1 van onze Workshops. 

Financieel vrij via vastgoed?
Vraag meer informatie aan

Een boeiende Keynote op jouw event? 

Neem deel aan ons Gratis webinar