Wat zijn de meest belangrijke skills als vastgoedinvesteerder?

Video afspelen

Vastgoed Café

Wat zijn de meest belangrijke skills als vastgoedinvesteerder?

Een money mindset


Een goede investeerder herkent meteen opportuniteiten, kent het verschil tussen een échte investering en een kost en is continu op zoek naar goede deals. Bij deze punten hoort ook een dagdagelijkse discipline om zijn/haar huiswerk klaar te hebben wanneer nodig. Hij/zij is steeds op de hoogte van de mediaan verkoopprijzen in de regio, maakt grondige liggingsanalyses en heeft het bankdossier klaar, zodat er bij een opportuniteit, snel geschakeld kan worden.

Een netwerk en een team van specialisten

Een goed netwerk en een team van specialisten rond je, is een enorme troef als vastgoedinvesteerder. Werk samen met mensen met ervaring en bouw een lokaal netwerk uit met klusjesmannen, landmeters, stedenbouwkundigen, notarissen en ga zo maar door. Je bent maar zo sterk als je eigen netwerk.

Communicatieskills


Kunnen onderhandelen en communiceren is belangrijk. Je moet kunnen praten met huurders, verkopers en goed kunnen inkopen. Slim onderhandelen maakt een wereld van verschil.

Actie ondernemen

Kennis plus actie maakt het verschil. Mensen die enkel kennis verzamelen er vervolgens niets mee ondernemen, bereiken niets. Speel altijd mee, doe plaatsbezoeken, doe biedingen en bouw dagdagelijks aan je kennis en je netwerk. 

Meer weten?

Zit je nog met vragen of wil je bijkomend advies? Contacteer ons! 

Wil je meer tips rond investeren in vastgoed?
Volg ons dan op social media!

Mis niets van ons laatste nieuws en alle tips over hoe jij succesvol kan worden in het investeren van vastgoed. Volg ons op onze social media en je blijft altijd up-to-date!

Zet de stap richting succes

Stel al jouw vastgoed vragen live aan Gunther

Wil je graag meer tips rond het investeren in vastgoed? Weet je niet waar je moet beginnen of ben je al gestart maar lukt het niet om succes te boeken? Gunther helpt jou graag verder met al jouw vastgoed vragen! Schrijf je in voor de workshop ‘Boost je inkomen via vastgoed’ en ontdek de juiste stappen richting succes.

Wil je leren investeren op een veilige en doordrachte manier?

Wil je leren investeren in vastgoed maar je weet niet hoe? Zit je met angst om je zuurverdiende centen verkeerd te investeren? Kom dan naar 1 van onze Workshops. 

Financieel vrij via vastgoed?
Vraag meer informatie aan

Een boeiende Keynote op jouw event? 

Neem deel aan ons Gratis webinar