Coworking space starten als vastgoedinvestering

Video afspelen

Vastgoed Café

Een coworking space starten als vastgoedinvestering

Een verstandige investering

Een coworking space is vast en zeker een verstandige vastgoedinvestering. Je investeert immers in een grote ruimte die je gaat opdelen in kleinere units. Hier vraag je vervolgens aparte maandelijkse huursommen voor. 

Ga je je rendement berekenen, dan moet je wel rekening houden met het beheer. Iemand moet de ruimte wel wat managen en in de gaten houden. Dit kan je vaak oplossen door één van je leden een aantal taken te geven in ruil voor een maandelijkse korting. 

Ga verstandig om met de inrichten

Het inrichten van je coworking space kan je heel zuinig doen, maar als je het hip en trendy wil lopen de kosten al snel aardig op. Ons advies is: wees zuinig, maar ga wel voor een origineel concept. 

Community is key

Het bouwen van een community is vaak dé bepalende factor van het succes van een coworking space. Zorg voor bedrijven die complementair zijn aan elkaar. Zo kunnen ze vaak business halen uit elkaars klanten. Een ander voordeel is dat je bepaalde types niet op je payroll hoeft te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld als marketingbureau een copywriter, webdesigner en/of grafisch ontwerper in je cowork plaatsen. Zorg voor een complementair team dat elkaar business kan gunnen en vooral een leuke community. 

Zit je nog met vragen of wil je bijkomend advies? Contacteer ons! 

Wil je meer tips rond investeren in vastgoed?
Volg ons dan op social media!

Mis niets van ons laatste nieuws en alle tips over hoe jij succesvol kan worden in het investeren van vastgoed. Volg ons op onze social media en je blijft altijd up-to-date!

Zet de stap richting succes

Stel al jouw vastgoed vragen live aan Gunther

Wil je graag meer tips rond het investeren in vastgoed? Weet je niet waar je moet beginnen of ben je al gestart maar lukt het niet om succes te boeken? Gunther helpt jou graag verder met al jouw vastgoed vragen! Schrijf je in voor de workshop ‘Boost je inkomen via vastgoed’ en ontdek de juiste stappen richting succes.

Wil je leren investeren op een veilige en doordrachte manier?

Wil je leren investeren in vastgoed maar je weet niet hoe? Zit je met angst om je zuurverdiende centen verkeerd te investeren? Kom dan naar 1 van onze Workshops. 

Financieel vrij via vastgoed?
Vraag meer informatie aan

Een boeiende Keynote op jouw event? 

Neem deel aan ons Gratis webinar