De 4 domeinen

Investeren in vastgoed

Alles over investeren in vastgoed

De 4 domeinen waar elke vastgoedinvesteerder zich in moet verdiepen

Auteur: Gunther De Wilde

4domeinen-1024x542

Wil je succes hebben in vastgoed, dan moet je wel van aanpakken weten. Schoolkennis schiet daarbij vaak te kort. Geldzaken komen er amper aan bod, je zult dus zelf de mouwen moeten opstropen om financiële en economische kennis te vergaren.

Niet de juiste kennis op de schoolbanken

Jammer genoeg krijgen we op de schoolbanken niet altijd de praktische kennis mee om te slagen in het leven. Een boek dat dit perfect illustreert is ‘Cashflow kwadrant’ van Robert Kiyosaki. Hij geeft daarin aan dat je op zo jong mogelijke leeftijd je eigen financiële ontwikkeling in handen moeten nemen om er op latere leeftijd de vruchten van te plukken.

Doelen op korte termijn

Naast de doelstellingen op lange termijn is het zeker ook mogelijk doelen te hebben op korte termijn. Het loont zeker de moeite eens stil te staan bij je doelstellingen op twee en vijf jaar. In vastgoed investeren is helemaal niet moeilijk en al met een kleine investering kun je snel mooie rendementen boeken. Zelfs op heel korte termijn. Zelf ben ik in slechts enkele jaren tijd van een investering van 15.000 euro naar een portefeuille van 4 miljoen euro gegaan.

De 4 pijlers van investeren in vastgoed

Door kennis te vergaren en deze continu bij te schaven, kun ook jij je ontpoppen tot een succesvolle vastgoedinvesteerder. Schoolse kennis is daarbij helemaal niet nodig en je kunt deze kennis perfect op eigen houtje of mits wat ondersteuning vergaren.

Meer weten over deze 4 domeinen?

Wens je meer te weten over investeren in vastgoed en/of je te verdiepen in deze 4 domeinen? Woon dan zeker eens een avondseminar bij. Je doet heel wat kennis op die je razendsnel kunt toepassen in de praktijk. Met onze ondersteuning kun ook jij erin slagen om je te ontwikkelen tot een succesvolle en onafhankelijke vastgoedinvesteerder.

Wil je leren investeren op een veilige en doordrachte manier?

Wil je leren investeren in vastgoed maar je weet niet hoe? Zit je met angst om je zuurverdiende centen verkeerd te investeren? Kom dan naar 1 van onze workshops. 

Interesse om deel te nemen?
Vraag stellen?

Tijdens dit kort gesprek brengen we samen zéér gericht in kaart welke onderwerpen het meest relevant zijn voor jou.

Deze kennismaking verzekert jou ervan, dat je voldoende waarde uit het begeleidingstraject zult halen en helpt ons proactief in te spelen op de noden van onze deelnemers.

Interesse om deel te nemen? Vraag stellen?

Tijdens dit kort gesprek brengen we samen zéér gericht in kaart welke onderwerpen het meest relevant zijn voor jou.

Deze kennismaking verzekert jou ervan, dat je voldoende waarde uit het begeleidingstraject zult halen en helpt ons proactief in te spelen op de noden van onze deelnemers.

Neem deel aan ons Gratis webinar