Hoe investeren in vastgoed: leer het van échte experts

Investeren in vastgoed

Alles over investeren in vastgoed

Hoe investeren in vastgoed: leer het van échte experts

Auteur: Gunther De Wilde

Hoe investeren in vastgoed? Het is een vraag die veel mensen zich stellen. Gelukkig heeft Experts in Vastgoed hier een antwoord op! Wij bieden leerrijke vastgoedopleidingen aan voor iedereen met een passie voor investeren in onroerend goed. Lees snel verder en ontdek er meer over!

Hoe investeren in vastgoed

Vastgoed is en blijft populair

Een goede huisvesting is een basisrecht voor iedereen. Er zal ook altijd meer dan genoeg vraag zijn naar vastgoed. In vastgoed investeren is dus dé boodschap als je graag rijk wilt worden op een veilige en succesvolle manier. Door in vastgoed te investeren, genereer je bovendien een passief inkomen. Wie wil dat nu niet? We vertellen je in deze blog graag meer over onder andere de inhoud van onze opleidingen en hopen hiermee je interesse te wekken om te beginnen met investeren in vastgoed.

Hoe investeren in vastgoed

Is een vastgoedinvestering de moeite waard?

Ja, een vastgoedinvestering is zeker een goede investering. Het is een aantrekkelijke optie voor ondernemers die hun vermogen willen laten groeien, aangezien het de mogelijkheid biedt om op lange termijn een stabiel rendement te realiseren.

Hoe investeren in vastgoed

Hoe investeren in vastgoed? Je leert het tijdens onze opleidingen

Wil je als ondernemer in vastgoed beleggen? Dan is een opleiding van Experts in Vastgoed iets voor jou! Al onze geheimen prijsgeven doen we nu nog niet. We lichten wel al graag een tipje van de sluier op en vertellen je een beetje meer over hoe het eraan toegaat tijdens de opleiding.

Hoe investeren in vastgoed

Wat leer je?

Tijdens de opleiding leer je van échte experts onder andere:

 • Dat investeren in vastgoed vandaag de dag heel interessant is;
 • De 10 fundamenten om veilig en succesvol te investeren in vastgoed;
 • Hoe je jouw spaarcenten en bedrijfsinkomen beschermt tegen inflatie;
 • Hoe je in verhitte tijden succesvol investeert in onroerend goed;
 • Hoe je vastgoed koopt met een beperkt budget en weinig eigen inbreng;
 • Hoe je financieel vrij wordt, zelfs met weinig geld.
Hoe investeren in vastgoed

Wij nemen je mee doorheen de vastgoedwereld

De vastgoedwereld is een complexe, maar bijzonder interessante wereld. Onroerend goed aanschaffen onder de marktwaarde, de juiste vastgoedtypes selecteren, een overtuigend bankdossier opstellen, slim omgaan met huurder,… Dit en nog veel meer komt allemaal aan bod.

De opleidingen nemen je volledig bij de hand doorheen de vastgoedwereld. Je krijgt een pakket van A tot Z aangereikt om je vastgoedimperium op te bouwen. Bovendien antwoorden wij grondig op veelgestelde vragen en laden we jouw rugzak vol met handige tips & tricks.

Hoe investeren in vastgoed

Verschillende soorten opleidingen

Wij bieden verschillende soorten opleidingen aan. Van een ééndaagse leerrijke avond tot meerdaagse cursussen; er is voor ieder wat wils. Krijg je graag meer informatie? Aarzel dan niet om ons al je vragen te stellen. Wij helpen je graag op weg naar de juiste opleiding die volledig aansluit bij wat je wilt leren.

Hoe investeren in vastgoed

Onze vastgoedmentoren

De opleidingen worden gegeven door Gunther De Wilde, dé nummer 1 vastgoedmentor van Vlaanderen. Gunther heeft jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in ruimtelijke ordening, vastgoed en stedenbouw aan de overheid. Hij deelt zijn 100% persoonlijke ervaring graag met jou, en dit maakt van hem de meest complete mentor op de Belgische vastgoedmarkt.

Naast Gunther staat ook Tom Renders voor je klaar. Tom was de voorbije jaren actief als succescoach en heeft al ontelbaar veel ondernemers geholpen in hun zakelijke doorbraak. Dankzij Tom haal je het maximum uit je opleiding en ben je klaar voor jouw persoonlijke doorbraak in de vastgoedwereld!

Hoe investeren in vastgoed

Het investeerdersboek

Investeren in vastgoed: het is voor velen een droom, maar weinigen gegeven. Wil jij, net zoals Gunther, slim en strategisch investeren in vastgoed? Dan biedt zijn boek “Vastgoed Miljonair in 10 stappen” jou alle inzichten die je nodig hebt!

Deze bestseller bevat de succesformule van Gunter, uitgelegd in 10 stappen. Onder andere volgende zaken komen aan bod in het boek:

 • Welke panden zijn interessant?
 • Hoe schat je de juiste waarde van een pand?
 • Hoe stel ik een goed bankdossier op?
 • Hoe kan ik een pand aanschaffen aan de scherpste prijs?
 • Op welke manier genereer ik het hoogste rendement?
 • Hoe vind en behoud ik goede huurders?

Wil je een antwoord krijgen op al deze vragen? Bestel dan snel jouw kopie van het boek!

Hoe investeren in vastgoed

Ons kennisplatform

Wij beschikken ook over een kennisplatform, waar je gratis toegang krijgt tot héél wat waardevolle informatie. Deelnemers van onze workshops kunnen de blogs, vastgoedcafés en meer bekijken. Volg je onze masterclass? Dan krijg je exclusief toegang tot een deel op het platform dat documenten bevat exclusief voor cursisten van de masterclass.

Hoe investeren in vastgoed

Tips die je alvast op weg helpen

Wil je, in afwachting van de opleiding, al wat leren over in vastgoed investeren? Dan helpen deze cruciale tips je alvast op weg. Je hebt dan toch al een basis mee waarop je tijdens de opleiding kunt voortbouwen.

Hoe investeren in vastgoed

Hoe investeren in vastgoed? Begin met onderzoek

Je geld investeren in vastgoed, dat doe je niet zomaar. Voordat je ook maar een euro investeert, is het essentieel om grondig onderzoek te doen. Je moet onder andere de markt begrijpen waarin je wilt investeren. Dit betekent dat je kijkt naar de locatie, de vraag- en aanbodverhouding, de gemiddelde huurprijzen en de toekomstige ontwikkelingsplannen van het gebied. Door je huiswerk goed te doen, verklein je de risico’s en vergroot je de kans op een goed rendement.

Hoe investeren in vastgoed

Financiering

Een duidelijk beeld hebben van je financiën is cruciaal. Bepaal hoeveel je kunt en wilt investeren. Het is ook belangrijk om te kijken naar de financieringsopties. Een hypotheek voor een investeringspand is anders dan bij een beleggingspand kopen. Praat met financiële adviseurs en kijk wat er mogelijk is binnen jouw situatie.

Hoe investeren in vastgoed

Kies het juiste type vastgoed

Er zijn verschillende soorten vastgoed. Echter is niet elk pand geschikt als investering. Zoek naar eigendommen die aantrekkelijk zijn voor huurders of die in waarde kunnen stijgen. Dit kan variëren van een appartement in de stad tot een vakantiehuis op een populaire locatie. Denk ook na over de staat van het pand en de eventuele kosten voor renovatie of onderhoud.

Hoe investeren in vastgoed

Beheer je investering

Ga je geld verdienen door te investeren in vastgoed? Dan betekent dit dat je een verhuurder wordt, tenzij je kiest voor een beleggingsfonds of een andere vorm waarbij je niet direct eigenaar bent van het vastgoed. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het onderhoud van het pand en het welzijn van je huurders. Goed beheer is essentieel voor het succes van je investering.

Hoe investeren in vastgoed

Denk aan de lange termijn

Vastgoed is over het algemeen een langetermijninvestering. De markt kan fluctueren, en er zullen perioden zijn van zowel hoog- als laagconjunctuur. Het is belangrijk om geduld te hebben en niet te panikeren bij tijdelijke dalingen in de markt.

Hoe investeren in vastgoed

Vastgoed kopen is een goed idee

Investeren in vastgoed kan een lonende ervaring zijn, maar het brengt heel wat voorbereiding, onderzoek en geduld met zich mee. Door bovenstaande tips te volgen, zet je stevige stappen richting een succesvolle investering.

Wil je nog meer leren over hoe investeren in vastgoed? Aarzel dan niet en neem deel aan één van de vastgoedopleidingen van Experts in Vastgoed. Met de juiste aanpak kan investeren in vastgoed een waardevolle aanvulling zijn op je investeringsportefeuille, en wij helpen je hier graag mee verder!

Belastingen op onroerend goed

Schrijf je in voor één van onze vastgoedopleidingen

Denk jij als ondernemer “Hoe investeren in vastgoed? Daar wil ik meer over weten!”? Heb je niet het zelfvertrouwen om te starten met investeren? Heb je maar een kleine kennis van vastgoed? Experts in Vastgoed leert het je allemaal!

Aarzel niet en schrijf je in voor één van onze vastgoedopleidingen. Heb je nog vragen? Of krijg je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag al je vragen over onroerend goed en hopen je snel te mogen verwelkomen!

Wil je meer tips rond investeren in vastgoed?
Abonneer je dan nu in op onze nieuwsbrief!

Mis niets van ons laatste nieuws en alle tips over hoe jij succesvol kan worden in het investeren van vastgoed. Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

 

Volg ons gratis webinar “Hoe succesvol investeren in vastgoed” en zet jouw eerste stap in de richting van meer vrijheid

Wil je leren investeren op een veilige en doordrachte manier?

Wil je leren investeren in vastgoed maar je weet niet hoe? Zit je met angst om je zuurverdiende centen verkeerd te investeren? Kom dan naar 1 van onze workshops. 

Interesse om deel te nemen?
Vraag stellen?

Tijdens dit kort gesprek brengen we samen zéér gericht in kaart welke onderwerpen het meest relevant zijn voor jou.

Deze kennismaking verzekert jou ervan, dat je voldoende waarde uit het begeleidingstraject zult halen en helpt ons proactief in te spelen op de noden van onze deelnemers.

Interesse om deel te nemen? Vraag stellen?

Tijdens dit kort gesprek brengen we samen zéér gericht in kaart welke onderwerpen het meest relevant zijn voor jou.

Deze kennismaking verzekert jou ervan, dat je voldoende waarde uit het begeleidingstraject zult halen en helpt ons proactief in te spelen op de noden van onze deelnemers.

Neem deel aan ons Gratis webinar