Financial Freedom

programma

Ready for the next level?

Stop met werken voor geld,

laat je geld voor jou werken

Je werkt je te pletter als ondernemer, je hebt weinig of géén tijd voor jezelf en familie… herkenbaar? Wat als je nu wat minder zou kunnen werken en vooral je geld voor jou laten werken? Dat is precies waar het Financial Freedom programma van Experts in Vastgoed voor staat. Door slimme investeringen en strategisch vastgoedbeheer kun je een passief inkomen opbouwen dat jou de vrijheid geeft om te genieten van het leven terwijl je geld voor jou werkt.

Wil jij ook de sleutel tot financiële vrijheid in handen hebben? 

Nog niet overtuigd?

Laat onze deelnemers je inspireren!

Neem een kijkje in de wereld van Financial Freedom door de ogen van degenen die al de sprong hebben gewaagd. Ontdek de verhalen van onze cursisten die met trots hun succesverhalen delen, vol met inspirerende momenten, slimme strategieën en transformatieve inzichten.

Wat staat er je te wachten?

Kies voor het XL-TRAJECT en krijg de volgende bonussen:

Bonus 1

VASTGOED SPOTTEN ALS EEN PRO

Live Busrit “Vastgoed Spotten als een PRO”

Ontdek het met je eigen ogen! Wat het voor jou zou betekenen moest je net zoals Gunther goede deals in 1 oogopslag kunnen herkennen?

Bonus 2

UITGEBREIDE VERSIE REKENMODULE

Toegang tot de extended versie van de meest complete en unieke vastgoedinvesteerders-app op de Belgische vastgoedmarkt. Deze rekenmodule geeft je een klare kijk op je cijfers gedurende de hele looptijd van je investering:

2x 3-daagse opleiding

boordevol met waardevolle informatie

Onze uitgebreide agenda hieronder onthult de essentiële onderwerpen en strategieën die je zullen begeleiden naar het verwezenlijken van je financiële doelen. Ontworpen om je stap voor stap naar succes te leiden, biedt deze agenda een gedetailleerd kompas voor jouw reis naar financiële vrijheid. We starten met een online analyse van wat je uit de opleiding wenst te halen. Daarna gaan we aan de slag met jouw persoonlijk bankdossier. 

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
0%

van de deelnemers geeft aan dat de opleiding ruim boven hun verwachtingen scoort.

0%

van de deelnemers geeft een maximum score op praktische bruikbaarheid van de ontvangen informatie.

0%

van de deelnemers zou deelname aanbevelen aan collega ondernemers.

Bespaar 30%
op jouw deelname

*De organisaties die een beroep willen doen op de KMO-portefeuille voor het volgen van één of meerdere van onze opleidingen. Zijn er zich van bewust dat dit hoofdzakelijk het verbeteren van het bedrijfsfunctioneren tot doel heeft en gericht is op de kernprocessen van de onderneming. De opleiding draagt bij tot de versterking van de onderneming in Vlaanderen.

De Nr 1 vastgoedmentor in Vlaanderen!

Gunther De Wilde,

Gunther startte als serial ondernemer en ontdekte al snel de grote opportuniteiten in de vastgoedwereld. Dit gekoppeld aan zijn meer dan 20-jarige ervaring en opgebouwde kennis in ruimtelijke ordening en stedenbouw aan de overheid, maken van hem de meest complete mentor.

Door te investeren in vastgoed bereikte Gunther in no time de financiële vrijheid via zijn opgebouwde vastgoedportefeuille. Gunther behoort tot de 0,05% grootste private grootgrondbezitters in ons land. Dit stelt hem op jonge leeftijd in staat fulltime te doen wat hij écht leuk vindt.

Deze persoonlijke ervaringen deelt hij graag met jou tijdens hét meest praktische en énige Vastgoedseminar specifiek gericht op de Belgische markt. Gunther’s levensmissie: Vastgoedinvesteren toegankelijk maken voor iedere Vlaamse ondernemer

Tom Renders

Jouw vastgoedcoach voor, tijdens en na je opleiding … De voorbije jaren was Tom actief als succescoach bij de grootste opleidingscentra in Vlaanderen.

Hij ondersteunde ontelbaar veel ondernemers naar hun zakelijke en persoonlijke doorbraak. Tom inspireert en activeert je om het maximum aan resultaat uit je opleiding te halen.

Succesvol Business Master Coach

Ondersteunde ontelbaar veel ondernemers naar hun zakelijke doorbraak.

Waarom Experts in Vastgoed opleidingstrajecten?

We transformeren je van ondernemer tot investeerder

Bouw een sterk netwerk van gelijkgestemde investeerders

Na jouw deelname aan onze opleidingen maak je automatisch deel uit van een uniek en waardevol netwerk. Je ontvangt toegang tot onze Private Facebook- groep waarop je op ieder ogenblik:

Onze docenten zijn enkel & alleen ervaringsdeskundigen.

Voorbeeldcontracten, templates & checklisten

Ready for
the next level?

Contacteer ons voor een vrijblijvende gesprek!

Vul jouw gegevens in en ontvang onze brochure!

Interesse om deel te nemen?
Vraag stellen?

Tijdens dit kort gesprek brengen we samen zéér gericht in kaart welke onderwerpen het meest relevant zijn voor jou.

Deze kennismaking verzekert jou ervan, dat je voldoende waarde uit het begeleidingstraject zult halen en helpt ons proactief in te spelen op de noden van onze deelnemers.

Interesse om deel te nemen? Vraag stellen?

Tijdens dit kort gesprek brengen we samen zéér gericht in kaart welke onderwerpen het meest relevant zijn voor jou.

Deze kennismaking verzekert jou ervan, dat je voldoende waarde uit het begeleidingstraject zult halen en helpt ons proactief in te spelen op de noden van onze deelnemers.

Neem deel aan ons Gratis webinar